Na stronie Sokoła Słopnice (link jest na stronie http://www.pilka.sadeckie...?id=a_limanowa) jest terminarz II ligi juniorów i trampkarzy Podokręg Limanowa.
Jest też 1 wynik Jodłownik-Sokół Słopnice 1:1.
Jeśli byłyby osoby przesyłające wyniki, to nie ma problemu i tabela, terminarz i wyniki znajdą się na http://www.pilka.sadeckie.pl. Grasz może w jakimś klubie występującym w II lidze limanowskiej?
noo ja jestem związany z PŁomieniem Limanowa juniorzy tego klubu i trampkarze grają w tej własnie lidze...i oczywiscie że moge pisać wyniki meczów naszej drużyny. To gdzie je umieszczac na forum tutaj????
no jak tam po 3 kolejce??? bo juniorzy Płomienia udanie zaczęli rozgrywki od efektownego zwycięstwa na własnym boisku!!! 4:1 i prawie przez cały mecz przygniatająca przewaga, dała tak wspaniały wynik..oby tak dalej!!!
płomień zarówno juniorzy jak i seniorzy są na najlepszej drodze do awansu!!!Jestem pewny ze wyjdziemy z tej drugiej ligi!tak szczerze???to wiekszy poziom był w 3 lidze...była jakas walka przynajmnie 8-)
jutro wielki mecz! PŁOMIEŃ-Laskowa wyjdziemy w najmocniejszym składzie i wygramy ten mecz!!!nie ma innej opcji
[ Dodano: 2007-10-20, 00:01 ]
A co do stradomki to powiem tylko,że są śmieszni :lol: rozniesiemy ich jak....no. beniaminek jak narazie robi z wszystkimi co chce i tak dostanie do końca...już to mówiłem i powiem jeszcze raz!Większy poziom był w 3 lidze to smieszne jaki poziom reprezentuja drużyny w tej lidze!no ale co zrobić...Nikogo sie nie przestraszymy gramy swoja piłke i nic ani nikt nam nie przeszkodzi żeby wyjść do upragnionej1ligi.
[ Dodano: 2007-10-20, 00:09 ]
mam pytanie:D jak chłopaki ze stradomki chcą wygrac 2lige ja remisuja z taka druzyną jak słopnice hahaha. i przegrywaja z laskową? odp mi ktoś na to pytanie???:D Płomień do BOJU!!!
to Cię zmartwie teraz troch i powiem Ci ze płomień juniorzy grali te wszystkie mecze w osłabieniu bo 5 juniorów musiało grać w seniorach a ze seniorzy zakonczyli runde to my możemy juz grac cały mecz w juniorach i na te 3ostatnie mecze bedziemy mieli najmocniejszy skład! i powiem Ci ze nie łatwo bedzie wam z nami wygrać!
[ Dodano: 2007-10-27, 19:32 ]
Mieliście szczeście że Stradomka zaspała pierwszą połowe i strzeliliście 2 gole... ale druga połowa była Stradomki... jakby pograła jeszce 10 min przegralibyście..!!!
Co???!!! oni cały mecz zaspali!??!!grać nie umią!!!tylko kopać po nogach! to im wychodzi bardzo dobrze!! Rozumu nie macie i tyle !Niech sie cieszą z tego remisu! Nie stracilismy tych 2 punktów tylko oddaliśmy je wam!Nic nie gracie jesteście tacy wąscy ze szkoda gadać!!!Zero!
[ Dodano: 2007-10-28, 00:38 ]
a o sedziowie ustawili mecz...! główny sedzia jest związany z drużyną z laskowej i to wszystko tłumacz...a pani sedzina to chyba była jakaś rodzina do waszego trenera tak??!! ale i tak nam nikt nie przeszkodzi zeby wygrać lige!!!